DOMINA KARJEROS KLAUSIMAI?

on penktadienis, gruodžio 30, 2011


Tarptautinė organizacija "FOX Universitetai" jau antrus metus rengia tradicija tampančią ir visų Lietuvos moksleivių mėgstamą "Specialybių mugę".

Jos metu bus pristatytos ne tik populiariausios, bet ir perspektyviausios specialybės, garantuosiančios sočią ir laimingą ateitį.

Neįkainojama patirtimi dalinsis įvairių sričių specialistai: pasakos apie savo darbo dieną, reikalingas žinias, įgūdžius bei charakterio savybes, profesijos privalumus ir trūkumus, karjeros perspektyvas. Į renginį taip pat atvyks Lietuvoje ir užsienyje besimokantys studentai, tad moksleiviai turės galimybę pasisemti žinių apie universitetus, paskaitas, dėstytojus ir studentavimo ypatumus.

Mugė bus organizuojama "Galimybių kavinės" principu: moksleiviai rinksis į specialybių ratelius, kuriuose bendraus su studentais ir tam tikros srities specialistais. Pokalbis vyks maždaug 30 min. Laikui pasibaigus, skambės gongas ir rateliai keisis - mokiniai keliaus į kitos specialybės grupelę.

Be to, renginių metu bus skelbiamas radijo stoties "ZIP FM" eteryje vyksiantis konkursas, kurio metu bus galima laimėti kelionę į Olandijos ir Danijos universitetus. Bus išrinkti 5 laimingieji.

Sausio 24 d. 14 val. "Specialybių mugė" lankysis Šiauliuose, Dainų progimnazijoje.

Būtina registracija: http://fox.lt/registracija/specialybių-mugė

Jei esate mokinys/mokinė informuokite mokyklos pavaduotoją, kad norite dalyvauti, jie įtrauks jus į sąrašus.

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą