3 priežąstys mylėti Kalėdas

on šeštadienis, gruodžio 11, 2010
3 priežąstys mylėti KALĖDAS



KALĖDOS! KALĖDAS aš begalo myliu ir turiu tris priežąstys jų laukti.


1.KALĖDŲ MUZIKA:

Ar įsivaizduoji save Kūčių vakarą sėdintį prie židinio ir besiklausantį Chris Rea dainos „Driving Home for Christmas”? Prieš akis plevena liepsna, o ausyse skamba malonus, šiltas balsas. Tomis akimirkomis atrodo, jog muzika turi magišką galią, ji nuneša kažkur toli, tu net įtiki jog ir tavęs laukia ilga kelionė namo, tam kad vėl pamatytum artimuosius ir kartu susėstumėte prie Kalėdų stalo. O kaip smagu dar kartą išgirsti Johną Lenoną dainuojanti „Happy Christmas”. Atrodo, galėtum klausytis ir klausytis šios ir kitų kalėdinių dainų, pilnų ilgesio, ramybės ir neišsakomo šventės laukimo.

2.KALĖDŲ VALGIAI:

Kūčiukų? O gal kas nors norėtų sultingų mandarinų?Juk Kalėdos neisįvaizduojamos be šių gardumynų. Tiesą sakant, prasidėjus žiemos atostogoms ir Kalėdų karštinei mandarinai tampa vieni iš mėgstamiausių mano vaisių. Gruodžio ilgus vakarus mielai praleidžiu „apsikabinusi” dubenį mandarinų. Saldus cirusinis kvapas ir sultingas skonis praskaidrina nuotaiką bei sustiprina kalėdinę dvasią.O kaip gi Kalėdos be kūčiukų? Kaip gera grįžus namo rasti šviežių kūčiukų, pasemti jų sauja ir, šiltai įsipatoginus fotelyje, ilgai kramsnoti.

3.KALĖDŲ ATRIBUTAI:

Kai galvoju apie ateinančias šventes dažnai prisimenu papuoštą kalėdinę eglutę ir įsivaizduoju tamsoje žėrintį sniegą.Taip pat Kalėdos neapseitų be dovanų, juk tai vienas iš pagrindinių Kalėdų simbolių, todėl laukiu, nesulaukiu tos dienos, kada galėsiu išsiųsti kalėdines atvirutes visiems savo draugams, ir pakuosiu bei ruošiu jiems dovanas.

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą