"Iftorina 2011"

on trečiadienis, sausio 12, 2011

Moksleiviams, informatikos ir matematikos pasaulį pažįstantiems ne blogiau nei savo mokyklos koridorius, VDU Informatikos fakultetas siūlo 2011 m. sausio 29 d. patikrinti savo žinias informatikos ir matematikos viktorinoje „IFtorina‘11“.

Nemokamoje viktorinoje, kurioje organizatoriai žada daugybę prizų ir staigmenų, žaismingų užduočių ir įdomių paskaitų, kviečiami dalyvauti 3–4 gimnazinių ir 11–12 klasių moksleiviai. Renginio metu dalyviai varžysis asmeninėse ir komandinėse rungtyse, pasitikrins informatikos ir matematikos žinias, klausysis UAB „Microsoft Lietuva“ paskaitos „Kompiuterinių žaidimų programavimas“, galės išbandyti „Apple“ ir „Microsoft“ technologijų galimybes. Viktorinos dalyviai gaus dalyvio sertifikatus, o geriausiai pasirodę moksleiviai bus apdovanoti rėmėjų prizais. Mokinius atlydėję mokytojai taip pat neliks be dėmesio – jiems siūlomi informacinių technologijų seminarai. Šiemet jie organizuojami drauge su Lietuvos informatikos mokytojų asociacija. Už dalyvavimą seminaruose bus įteikti 10 akademinių valandų sertifikatai.

Registruotis į renginį galima iki 2011 metų sausio 24 dienos tinklalapyje http://iftorina.vdu.lt. Kvietimai į „IFtorina‘11“ elektroniniais laiškais adresatus pasieks 2011 metų sausio 25 d.

Viktorina vyks VDU Informatikos fakultete (Vileikos g. 8, Kaunas).

Daugiau informacijos http://iftorina.vdu.lt.

Info panaudota iš www.eurodesk.lt

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą