Karjeros traukinys neaplenkė gimnazijos.

on penktadienis, sausio 20, 2012
Kelis mėnesius po Lietuvą keliauja Lietuvos darbo biržos, Jaunimo darbo centrų ir ISM vadybos ir ekonomikos universiteto organizuojamas projektas -  "Karjeros traukinys". Tai Karjeros dienos moksleiviams, kuriose darbo biržos atstovai supažindina jaunimą su darbo rinka, stojimo į universitetus balų statistika, specialistų paklausa. ISM vadybos ir ekonomikos universiteto atstovai suteikia unikalią galimybę dalyvauti paskaitoje, kurioje moksleiviai supažindinami su   "sėkmės formule", pilnaverčio gyvenimo subtilybėmis, lyderyste, tinkamo išsilavinimo pasirinkimo strategija. Karjeros traukinys neaplenkė ir Juliaus Janonio gimnazijos, kurioje janoniečiai bei miesto mokyklų svečiai buvo supažindinti su programa, aktyviai diskutavo su ISM universiteto atstove, pateikusia pavyzdžių, kaip tapti sėkmingu žmogumi:

1. Tam, kad būtumėte sėkmingas, visų pirma turite norėti tokiu tapti. 
2. Jei norite kažko pasiekti, aiškiai apibrėžkite savo tikslus. 
3. Optimaliai išnaudokite laiką tikslų siekimui. Geriausias būdas jo sutaupyti - išjungti facebook. Nustebsite, kiek daug turite laisvo laiko. 
4. “Turėkite parako“. Tyrimai rodo, kad ryžtingi žmonės gyvenime pasiekia daugiau.
5.Susikoncentruokite į tai, ką galite. Objektyviai įvertinkite savo galimybes, stipriąsias ir silpnąsias vietas. 





 
„Jei į galvą ateina gera mintis, iš karto pulkite ją įgyvendinti.“ Billas Gatesas. Kiekvienas galime būti laimingas šeimoje ir karjeroje, tereikia turėti daug fantazijos, įgūdžių, o svarbiausia - ryžto veikti. 


0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą