on pirmadienis, spalio 04, 2010

Hey! Sakai, nemėgsti rudens ir nuobodžiauji? Tuomet vyk tokias mintis šalin ir rask veiklos, kuri padės užmiršti, koks baisus oras lauke, kaip pliaupia lietus ir kaip kiaurai peršlapo batai...Užtenka niurzgėti - reikia veikti!

Štai keli būdai įveikti tave užpuolusią depresiją:

1. Mūsų mokykloje veikia begalė būrelių, kurie atitinka net patį išrankiausią skonį. Kruopščiai ištirinėk gimnazijos stendo lentoje esantį būrelių sąrašą - nuo šiuolaikinių šokių iki pilateso būrelio. Galbūt mėgsti dainuoti, tačiau nedrįsti atskleisti savojo talento? Nesikuklink, o pamėgink dainavimo studiją "Allegro", juk neveltui ją lanko tiek gimnazistų. O gal visą laiką svajojai užlipti ant gimnazijos scenos ir atlikti įspūdingą rolę vaidinime? Tuomet apsilankyk Teatro studijoje "Jeigu...", kurioje netik išmoksi parodyti save, bet ir susirasi šaunių draugų. Na, o jei vis dar dvejoji, galbūt geriausiai atsiskleidi popieriaus lape? Tuomet žinai, kur kreiptis - į Žurnalistų būrelį, kuris visuomet laukia aktyvių ir smalsių moksleivių.

Svarbiausia rasti įdomią ir sau tinkamą veiklą, tuomet ruduo neatrodys toks piktas. PABANDYK! Jei nepasiseks, pasiguosk ir sugalvosime dar daugiau būdų nuo depresijos:)IKI!

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą