Turi idėjų?

on pirmadienis, spalio 11, 2010

Kartais gyvenime atsitinka taip, kad į galvą šauna kokia nors idėja ir pataiko! Kartais taip nutinka netikėtai, o kartais reikia pasistengti. Šį kartą ji gali pataikyti tiesiai į……. sriubą.

Maltos ordinas kviečia Jus rengti labdaros renginius ir jų metu rinkti lėšas. Jūs susigalvojate, kaip smagiai galėtumėt pasiausti. Pasikviečiate žiūrovų ir pasiūlote kartu pasilinksminti. Už gerą draugiją ir smagų laiką kiekvienas turėtų sumokėti. Kas kiek gali.

Lėšos bus skirtos senų, vienišų žmonių globai ir maitinimui ištisus metus. Kiekvieną dieną keli šimtai žmonių į namus gauna karštą maistą, kurį simboliškai vadiname sriuba. Jiems tai vienintelis maistas.

Konkurso esmė – kas sugalvos originaliausią labdaros renginį, sutelks daugiausiai draugų jį organizuojant ir surinks daugiausiai lėšų. Atskirai rungsis tie renginiai, kurie surinks daugiausiai jų sumanymą mėgstančių draugų Facebook’e. Skelbkite savo idėjas mūsų puslapyje ir kvieskite draugus balsuoti.

Registruokite čia savo idėją. Pasirinkite, kuriame Lietuvos regione Jūs esate, nes kiekvieno regiono idėjos dar rungsis tarpusavyje. Trumpai ją aprašykite, nurodykite, kada ir kur vyks renginys, kiek žmonių jį organizuoja. Užregistravus Jums bus suteikta prieiga prie vartotojo zonos. Prisijungę prie jos galėsite įdėti nuotraukas iš renginio, įrašyti, kiek lėšų surinkote. Idėjos bus vertinamos pagal aprašymą, nuotraukas, dalyvių skaičių, surinktą sumą.

Vertinimo komisija:

Maltos ordino ambasadorius Lietuvoje grafas Douglas von Saurma-Jeltsch, peliukas Rimas Šapauskas, radistas Rolandas Mackevicius, keistuolė Ilona Balsytė.

Bus linksma, bus už ką virti sriubą. Kiekvienas jos šaukštas kvepės Jūsų džiaugsmu ir gerumu.

Konkurso rėmėjai:


Šaltinis: http://www.idejospadejejos.lt

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą