Gimnazijos svečiai - buvę abiturientai

on pirmadienis, vasario 13, 2012
Šalta vasario 4-osios popietė nestokojo šilumos gimnazijoje, kurioje lankėsi buvę gimnazistai. Norinčiųjų prisiminti savo gimnazisto dienas ir trumpam sugrįžti į mokyklos suolą susirinko per šimtą. Sulaukta keleto svečių net iš užsienio- tai janoniečiai, šiuo metu gyvenantys ir sėkmingai dirbantys Rygoje, Vokietijoje ir tolimojoje Amerikoje.

 Susirinkusiesiems gimnazijos direktorius Rimas Budraitis pristatė JJG laimėjimus ir perspektyvas, buvo rodomas naujas filmas iš 160 -ojo  gimnazijos jubiliejaus. Po filmo peržiūros buvę janoniečiai lankėsi gimnazijos muziejuje, kuriame turėjo galimybę apžiūrėti ekspoziciją, išklausyti  D. Sidabro ir gimnazijos maketo autoriaus M. Nevulio pasakojimų, na ir žinoma, gimnazijos metraščiuose surasti save. Visi džiaugėsi  susitikę su buvusiais auklėtojais ir mokytojais: Daiva Leliukiene, Inga Valaitiene, Elena Vyšniauskiene. 

Mokytojos taip pat nestokojo gerų emocijų ir teigė, kad tradiciniu tapęs abiturientų susitikimas - tai abipusiai mainai, kai gimnazija gražina buvusiems janoniečiams šilčiausius prisiminimus, o jie, kiekvienas su savo istorija, suteikia didžiulį džiaugsmą mokytojams ir bendruomenei.







0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą