Jei A.Čekuolis atvyktų...

on trečiadienis, vasario 22, 2012

... į mūsų mokyklą - mes taptume bent truputį protingesni....;)

Sveiki  janoniečiai,

Kreipiuosi į Jus, su prašymu-pasiūlymu. 

Taigi štai: yra galimybė, kad Algimantas Čekuolis apsilankytų mūsų mokykloje (nors šiaip jis nevažinėja į mokyklas), o mes su juo galėtume apie kažką padiskutuoti ar jo paklausinėti (gal apie žurnalistiką (norintys ten stoti), gal šiaip apie gyvenimą ir jo (net nedrįsčiau abejoti) išskirtines patirtis keliaujant). Mums, kurie jam rašytų laišką, svarbu žinoti, kiek atsirastų norinčių dalyvauti susitikime, o gal kas turi kokių minčių, kaip dar būtų galima jį prikalbinti? 

Nors kol kas mes nieko žadėti negalim, tačiau dabar jau nuo jūsų noro priklauso, ar šis žmogus atvyks pas mus, į J. Janonio gimnaziją... 

Dėl pasiūlymų, preliminarios registracijos ir detalesnės informacijos, galite susirasti mane, ieškoti Viktorijos (iš III f) ar kalbinti etikos mokytoją – Margevičienę Ritą.


P.S. Truputį užmigdytas projektas „Ką veiksi, baigsi veikti JJG“ atsibunda iš po gilaus žiemos miego – siūlykite profesijų, gal netgi jų atstovų, kurie galėtų jums padėti apsispręsti stojant ar įkvėptų renkantis specialybę. 

Geros dienos,
Aistė  

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą